HTML

The Overgaming Team

Üdv a blogunkon! Játéktesztekkel, bemutatókkal, gameplay-ekkel, esetleg hírekkel találkozhatsz. Jómagam,Wax és Mad Hacker szerkesztjük a blogot.

Linkblog

Friss topikok

Címkék

Mass Effect Kritika

Mad Hacker 2012.04.07. 19:55

Röpke 2 nap alatt elkészült közös Mass Effect kritikánk. Igazán érdekes volt ez a megközelítés, ezt se próbáltuk még.

Esetleg érdekelhet titeket a házilag készített Mass Effect 2 modunk is. Az olvass el fájl és a következő videó magukért beszélnek, de azért van pár részlet ami kimaradt az Olvass El fájlból.

Például az, hogy nem csupán a turián kinézetet adtam hozzá a páncélzatok listájához, hanem nagyjából 5 egyéb páncélt is, amelyek ugyan a játék fájljaiban voltak, de nem voltak feloldva. A Normandián hordható ruhákhoz is ugyanennyi bónusz öltözék került.

http://www.4shared.com/zip/Ri425gjA/me2mod_6.html


  <- Link a modhoz

A jövőben több kinézetet is adok majd a modhoz. Amennyiben valamelyik karaktert viszont akarod látni, írj kommentet, és amennyiben működik(mert bizony pár modell nem hajlandó működni), összehozom. Update: Immár Miranda Lawson és Begyűjtő(Collector) kinézet is került a modba.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ovgt.blog.hu/api/trackback/id/tr264370174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása