HTML

The Overgaming Team

Üdv a blogunkon! Játéktesztekkel, bemutatókkal, gameplay-ekkel, esetleg hírekkel találkozhatsz. Jómagam,Wax és Mad Hacker szerkesztjük a blogot.

Linkblog

Friss topikok

Címkék

Gameplay Series: Alien Swarm 1. Rész

Mad Hacker 2011.08.13. 11:24

Sziasztok. Ahogy ígértük nem is olyan sokkal ezelőtt, megérkezett a legelső gameplay videónk. Előre is elnézést a minőségért, de igyekeztem minél kisebb méretre konvertálni. Elnézést továbbá a különböző háttérzajokért, körülöttünk is zajlik az élet ;).Elnézést továbbá a megfázásomért is. És mielőtt még valaki kételkedne: a vége NEM volt megjátszva. Igaz, hogy az adott pályát már többször próbáltuk, ám a megfejtést csak a legvégén tudtuk meg. A kommentár nem előre volt felvéve, szerintünk ugyanis ha élőben beszélünk, az sokkal természetesebb. Nos, remélem, tetszeni fog a videónk.

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ovgt.blog.hu/api/trackback/id/tr433150550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2011.08.17. 15:34:49

"- várjá' má' meg
- itt vagyok
- mondom várjá' eg
- mondom itt vagyok!" :D

jó lett :)

Wax. · http://ovgt.blog.hu/ 2011.08.17. 16:39:09

@Je m'appelle Théo: Köszi :) Nemsokára jön a következő gameplay videó. :D

Krazy. 2011.08.22. 10:12:59

Ez a gameplay ögészen faszántosra sikeredett :D grat :D
süti beállítások módosítása