HTML

The Overgaming Team

Üdv a blogunkon! Játéktesztekkel, bemutatókkal, gameplay-ekkel, esetleg hírekkel találkozhatsz. Jómagam,Wax és Mad Hacker szerkesztjük a blogot.

Linkblog

Friss topikok

Címkék

Még élünk.

Mad Hacker 2012.04.03. 20:07

Na igen. Ha megnézitek a legutóbbi bejegyzés dátumát, és ennek a bejegyzésnek a dátumát, igen könnyen kitalálhatjátok, hogy nagyon sok ideig nem volt bejegyzés.

Erre nincs sok ürügyünk. Közben összevesztünk, személyes problémáink akadtak, és egyszerűen elment a kedvünk az egésztől. Most újult erővel térünk vissza.

Terveink között szerepel 3 kritika a három darab Mass Effect játékról. Kritikák várhatóak még sokminden másról is, amivel épp játszunk. Ígéreteket nem tudok tenni, mivel nem tudom megjósolni, meddig tudunk meglenni Waxxal hajtépés nélkül, és meddig lesz még ehhez kedvünk. Remélhetőleg hosszú, hosszú ideig.

-Mad Hacker

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ovgt.blog.hu/api/trackback/id/tr164361918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása